Saturday, February 21, 2009

Yrittäminen on ensimmäinen askel epäonnistumiseen

Jaha naperot ja piltit.

Eilen lipesi ratti käsistä. Piti käydä parilla. Siinähän kävi niin, että olin jatkoilla aamukuuteen ja aivan päissäni kekkuloin. Tänään sitten muuttamaan hyvää ystävääni Jussi Jokipiitä ja avopuolisoaan Terhiä. Minulla oli todella huono olo ja on itseasiassa vieläkin - Tutankhamonin palatsi sentään, kun ei meinaa krapula taittua pois millään. Olin itseasiassa vielä jokseenkin humalassa, kun aloitin fyysiset muuttotoimenpiteet. Sitten kun selvisin siitä, niin krapula iski kaikilla taajuuksilla kuin saksalaisten panssarikolonna Puolaan - He-manin hauikset sentään mikä päänsärky ja pahoinvointi. Sain suoriuduttua jotenkin muuttoprosessin aikana, mutta sitten piti oikein oksentamaan mennä; kauhealla paineella tuli syöty ja juotu materiaali ulos kehostani ja kyyneleetkin tulivat silmistä kärsimykseni merkiksi - Pinokkion reikäiset nenäliinat sentään, kun oli kamalaa hommaa. Että tälläinen tarina.

Blogikirjailija Marko Kivelä on tällä hetkellä seikkailumatkalla Manner-Euroopassa kahden kaljun ja isomunaisen miehen kanssa. Siinä reissussa tulvii viinaa, huumeita, ruokaa ja pikkutuhmia herkän elostelevia homoseksikokemuksia ikkunoista ja ovista. Predatorin silmäsuojukset sentään, kun siellä varmaan on pojilla mukavaa.

Palataan asiaan taas sitten.
-Nevis-

2 comments:

Unknown said...

ettei nyt päästä syyttämään kaikesta empatian ja eläytymiskyvyn puutteesta niin tasapuolisuuden nimissä kerrottakoon julki että tarjosin kyllä erilaisia alkoholipitoisia tarvikkeita ns. tilan loiventamiseen.

Nevis said...

Ei tässä kyllä ketään syytellä, vaan ihan peiliin katsomisen paikkahan tämä taas oli. En pystynyt ottamaan loiventavia, kun piti ajella henkilöautolla myöhemmin.