Monday, February 9, 2009

Omakotitalon syöntiopas

No niin, terve terve.

Huomionarvoisia asioita: Hävisin haasteeni Marko Kivelälle (katsokaa aikaisemmat blogimerkinnät tarkempia tietoja varten). Tuo mies on päättänyt, että joudun pelaamaan jalkapalloa konsolimuodossa hänen kanssaan. Odottelen kauhulla, että koska tuo Ylistarolainen kovis minut pakottaa tuohon epäpyhään toimintaan. Veikkaan, että aina kun hän tekee maalin, hän ilkkuu ja nauraa minulle niin paljon, että sipsit pursuavat suusta ja kaffipullat nenästä. Sellainen on Marko olennaisimmillaan.

Olen ajatellut rajoittaa vahvasti alkoholinkäyttöäni. Syynä se, että ei ole enää niin kivaa Seinäjoen yössä. En ole päässyt pitkääään aikaan tanssimaan yötä pois ja pelkkä humalassa jutustelu ei täytä enää hauskanpidon kriteereitä. Tarvitaan aktiviteetteja, toimintaa, sekoilua, seurapelejä, joukkuekilpailuja, teemailtoja, naamiaisia, tanssia, säpinää! Lähden seuraavan kerran juhlimaan vasta kun tiedän, että edellämainittuja toimintoja on varmasti tarjolla. Olen menossa seuraavan kerran yöelämään tämän viikon perjantaina. Nähdään silloin.

Appelsiini on edelleen hedelmien kuningas ja kurkku vihannesten herttua. Jäätelö hallitsee rautaisella nyrkillä herkkujen maassa.

Palataan taas. Jos sattuisin menehtymään ennen seuraavaa blogimerkintääni, niin kostakaa kuolemani tulella ja teräksellä. Myös maagiset keinot ovat sallittuja.
-Nevis-

No comments: