Monday, February 2, 2009

Kroisos Pennonen on Roope Ankan vihollinen

Morjens.

Minulla päättyi eilen karkkilakko. Olin siis kuukauden syömättä mm. karamellia, suklaata, sipsiä, pullaa, keksejä, pizzaa, hampurilaisia, lihapiirakoita ja juomatta sokeroituja limsoja tahi mehuja.

Juhlistin sitä aloittamalla eilisen aamuni Geisha-merkkisellä suklaalla. Sitten söin aamupalakseni pizzan, johon otin täytteeksi salamin, jauhelihan, katkararavun ja ananaksen. Jälkkäriksi Daim-tuutti. Vatsa ilmoitteli hämmennystään yhtäkkisestä sokerin ja rasvan salamasotahyökkäyksestä kehooni. Jatkoin hakemalla pari munkkia Hesburgerista. Pakki oli aika sekaisin ja jouduin viettämään runsaasti aikaani wc-tilojen kammiomaisessa syleilyssä. Onneksi oli tasokkaita sarjakuvia tarjolla.

Tästä sitten jatkoin Geisha-, After Eight- ja Pandan konvehtisuklailla. Sitten taas iltapalaksi tonnikalapizza ja lopuksi vielä irtokaramellejä pussillinen Makuunista ikäänkuin elokuvakatselun kyytipojaksi.

Olin todella kalpea, väsynyt ja vatsani vihasi minua. Olin toki suunnitellut jo kauan ottavani tällaisen hedonistisen mässäilypäivän, mutta kehoni reaktiot olivat hyvin vahvoja. Nollasta sataan mentiin liian nopeasti.

Nyt on taas ihan Ok olo; syötiin Kivelän kanssa lounaaksi muussia ja kaalikääryleitä. Näin vaan.

Lopuksi vielä mainostan julkeasti erästä viihteen muotoa. Nimittäin aikuisten sarjakuvat eli graafiset novellit; ne on perkeleen kovaa kamaa!! (Aikuisten sarjakuva- nimitys viittaa tarinoiden konsepteihin, jotka ovat yleensä liian monimutkaisia lapsille; kyse ei siis ole välttämättä pornografiasta, joka toki on hyvää tavaraa sekin!)

92 prosenttisesti kirjat ja elokuvat ovat ennalta-arvattavia ja toistavat kliseisiä kaavoja. Graafisista novelleista on löydettävissä uusia kokeilevia tarinakokonaisuuksia. Mm. siksi pidän niistä niin kovin.

Seuraavaksi sarjakuvat Top 10 (ovat kääntämättöminä parhaita):

1. Sandman: Season of Mists
2. Sandman: Preludes & Nocturnes
3. Lucifer: The Divine Comedy
4. Lucifer: Gods and Monsters
5. Sandman: A game of you
6. Watchmen
7. Batman: Gothic
8. Punisher: Mother Russia
9. Necroscope
10. Preacher: Proud Americans

(Bubblin´under: Y - The Last Man, Maus + perkeleesti muita).

Tämä oli tällainen merkintä. Ensi kerralla kerron teille tärkeistä yhteiskunnallisista asioista.)
-Nevis-

1 comment:

Anonymous said...

Kiitos mielenkiintoista tietoa