Thursday, May 30, 2013

Provinssirock 2013 - Päivä numero neljä


Hei taas.
Aamu lähti käyntiin rutiinilla. Söimme hieman ja laitoimme aurinkorasvaa. Hermanni oli se kohtalon kylmän sormen osoittama henkipatto, joka joutui levittämään suojaavan voidekerroksen selkääni. PysyväParisuhde-Siekkinen lähti taas hitsailemaan ja Joakim, Hermanni ja Budo-Kari saivat tehtäväkseen lastata sellaisen todella hirveän ison rekkaperävaunullisen LVI-kamaa. Kari on elementissään kun saa ajaa trukkia; hänen kasvoilleen kohoaa aina itsevarma ja karismaattinen hymy ihmiskehon liittyessä komentajaksi koneen voimalliseen syleilyyn. Karin lempieläin on robotti.

Minä ja Emppu saimme kuljetustehtävän. Ensin veimme pari rullakkoa, polkupyörän ja Annan Törnävän saareen. Seuraa henkilöesittely: Anna on tyttö, joka huolehtii meidän ravitsemuksestamme ensi maanantaista lähtien. Annalla on silmälasit, tummat hiukset, neljä raajaa, torso, söpö pää ja erinomainen tuuri. Hän nimittäin sai istua minun ja Empun välissä Mannissa. 
Siitä me sitten Empun kanssa ajoimme Alavudelle. Haimme sieltä asioita. Siellä oli old-school työmiehiä, joiden kanssa aloitimme kohteliaan dialogin. Emppu on perusluonteeltaan mukava. Minä en; minä olen vaikea. Onneksi osaan tarvittaessa kytkeä päälle diplomatia-vaihteen. Olimme niin upeita poikia, että saimme mukaamme ylimääräistä tavaraa. Viimeksi osasin neuvotella yhtä hyvin, kun olin mukana sopimassa Pähkinänsaaren rauhaa. Osaan leperrellä paatuneille työmiehille paremmin kuin naisille. Siinäpä sitä olisi taas psykoterapeuteilla ihmettelemistä.

Sillä välin kun olimme nuoren Empun kanssa reissussa tapahtui pellihallin läheisyydessä silminnäkijöiden mukaan seuraavaa: Jokke vasaroi sormiaan ja kosti tämän samantien viattomalle kuoriaiselle polttamalla tämän elävältä. Hyi Alfredia. Tuolla pojalla on ollut viimepäivinä muutenkin väkivaltaisia taipumuksia elollisia olentoja kohtaan, mutta vielä ei ole kukaan nähnyt syytä huolestua tämän enempää.

Me söimme kaikki lounaaksi ruokaa.

Ruuan jälkeen Pussauskoppi-Siekkinen, Budo-Kari ja MC Emppu menivät Kyrkkärille iskemään seipäitä maahan, Hermanni ja Violence-Joakim alkoivat rakentaa baaritiskejä ja Hietsu otti minut mukaan "erikoistehtävään". Se oli koitua kohtaloksemme. Ajoimme Kultakurkku-Hietsun kanssa eräälle louhokselle. Yhä alas laskeuduimme spiraalimaista tietä, kunnes olimme perkeleellisen syvällä saatananmoisessa kuopassa, jossa oli ihan infernaalisen kuuma. Meidän piti saada nostettua pakettiauton kyytiin kaksi isoa rullaa paksua muovimattoa. Ensimmäisen maton saimme juuri ja juuri rautakangen avulla perille. Arvioimme nostamamme objektin painoksi noin 100 kilogrammaa. Toinen rulla oli isompi ja arviolta noin 200kg möhkäle ja perkele. Se ei sitten noussutkaan enää. Loppui voima. Otti käteen. Ihmiskehojemme rajat tulivat vastaan. Ja aurinko oli kirottu vihollisemme. Minä paloin jo eilen ja paloin tänään lisää, vaikka oli kuinka laitettu Voide-Hermannin 30-kertoimista aurinkorasvaa. Me keksimme sitten käyttää hyväksi pakettiauton hevosvoimia, liinoja, puupalkkeja ja kuormalavoja, josta rakensimme samantyylisen telineen millä Egyptissä aikoinaan minä ja Jarkko siirsimme lohkareita. Saimme artikkelin kyytiin, mutta se oli voimia verottava kokemus. Minua ja Hietsua molempia pyörrytti ja nestehukka oli yhtä paha kuin yksikiveksisellä miehellä spermapankissa. Pääsimme Rytmikselle hengissä, jossa pölyinen kehoni elpyi, kun Hietsu teki meille sokeri-suola-vesidrinkit. Minä olen nyt hirveän pahasti palanut ja sattuu ja on hassut punaiset epäsymmetriset kuviot pitkin torsoani. Voi voi voi.

Loppupäivä meni erilaisissa palavereissa ja minä kynällä piirtelin paperille numeroita ja kirjaimia. Vanhan Jarkonkin näin siellä. Hän on ollut paljon silmieni ulottumattomissa; viimeksi näin häntä yhtä vähän, kun minuun iski hetkellinen sokeus Tali-Ihantalan taistelussa, kun aurinko heijastui silmiini Jarkon hopeisesta huuliharpusta. Kyllä, olimme vuodet 44-45 pelkästään viihdytysjoukoissa. Sinne jäi minultakin perkele basari ja rumputuoli kiireessä Viipurin metsiin.

Usein kerron, että olemme olleet pellihallilla. Tässä seuraavassa linkissä on melko tarkka kuvaus siitä, mitä me teemme siellä. Olemme vain puolialasti. Tässä: http://www.youtube.com/watch?v=LatorN4P9aA

Palataan asiaan huomenna ihmiset ja lelut.

-Nevis-

No comments: