Tuesday, May 28, 2013

Provinssirock 2013 - Kakkospäivä



Tsaukki.
Päivä lähti käyntiin pirteästi, koskapa olin nukkunut yöllä pyöreät 4 tuntia. Menimme aamupalan jälkeen koko ryhmällä pellihallille sekoilemaan. Siellä meidän oli tarkoitus laskea erilaisia festivaalityössä käytettäviä esineitä, kasata niitä rullakoihin, tyhjätä halli ja kaikenlaista. Siekkinen, tuo Savon pirteä kevätlahja maailman työkentälle, sai erikoistehtävän hitsailla niin saatanan tavalla. Aurinko paistoi upean hienosti ja minä riisuin vanhana kokeneena miehenä välittömästi yläosattomaksi itseni. Hietsu, tuo pystysuorassa kävelevä esimieheni, sai kunnian hieroa vartalooni aurinkorasvaa. Rintakehääni hän ei sitä kuitenkaan lähtenyt levittämään. Vittu mikä jätkä.
Opastin välittömästi Siekkistä siitä, että hänenkin täytyisi paljastaa yläkroppansa, jotta siihen tulisi seksikäs rusketus. Katsokaapas kun Siekkisen parisuhde on niin herkässä kukintovaiheessa, että hän tarvitsee kaiken avun mitä saa ja yksi parhaista keinoista on seksikäs rusketus. Siekkinen noudatti neuvoani. Jos Siekkinen olisi rap-artisti olisi hänen taiteilijanimensä LL Brown S (Ladies Love Brown Siekkinen).
En ehtinyt kissaeläintä sanoa, kun jo kohta oli lähes koko muu ryhmäkin puolialasti. Erotiikan määrä oli realistisessa maksimissaan.
Mutta jokin oli vialla. Olimme nuutuneita hitaita ärsyyntyneitä paskoja. Jokainen meistä huomasi, että nyt sutii niin helvetin tavalla. Meitä ei ole rakennettu laskemaan asioita yhteen ja pyörimään osittain hallin sisällä kauniina kesäpäivänä. Jarkkokin oli suu mutrussa rikkoutuneen tietokoneensa vuoksi. Tajusimme kaikki yhtäkkiä olevamme makrokosmokselliselta näkökannalta täysin yhdentekeviä ja sen, että koko toimintamme oli merkityksetöntä universumin aikajatkumollisessa mittakaavassa. Meillä vallitsi näin surullinen tunnelma:  .http://www.youtube.com/watch?v=rYJ_4n6znMo.

Sitten kävimme syömässä ja kaikki oli hyvin. Sitäpaitsi pääsimme takaisin ydinosaamiseemme ja saimme lastattua Manniin tavaraa. Lähdimme jopa yhtä kuormaa viemään Törnävää kohti Empun ja Karin kanssa, mutta siellä oli sähkömiehiä ja kaivinkoneilla olivat he revittäneet Äiti Maahan avohaavan juuri siihen kohtaan mistä kauniin kuorma-automme olisi pitänyt mennä. Kävin kysymässä heidän aikataulujaan ja sain vastaukseksi aikuisten miesten vittuilua. En kuitenkaan luhistunut siinä tilanteessa. Kunhan olin vaan.

Samaan aikaan Rytmiksellä Nuori Herra Alfred eli Joakim eli Jokke päätti hieman huvitella niittipyssyllä ja ampui Hermannia alaselkään. Hyi olkoon Alfred! Hermannilla on jo muutenkin ollut tarpeeksi kova elämä rekkamiesisänsä juttujen varjossa; on Karman lakien vastaista, että hän joutuu todennäköisesti käymään loppuelämänsä kuukausittaisessa dialyysihoidossa, koskapa syvällä munuaisessa jöpöttää festarikankaisiin tarkoitettu niitti.

Sitten siinä niin vaan oltiin loppupäivästä ja roudattiin pelottavaa "Uimiksen" kamaa ja tynnyreitä ja jeps. Kuuma oli koko ajan niinkuin toppatakkinsa vetoketjun rikkoneella itsestäänpaljastajalla Martta-kerhon saunassa.

Huomenna taas höpönassukat.

-Nevis-

No comments: