Wednesday, May 29, 2013

Provinssirock 2013 - 3.päivä


No niin ja hei.
Kolmas päivä tärähti käyntiin tuosta vaan. Emppu, minä ja Budo-Kari lähdimme tyhjäämään Mann-kuormaa Törnävälle. Hietsu tuli sinne myös ottaen mukaan Rakastaja-Siekkisen. Jarkko meni jonnekin tekemään jotain. Jokke ja Hermanni jäivät Rytmikselle jonkinasteisiin työtehtäviin. En minä enää muista, että mitä ne teki. Siitä on niin kauankin.

Manni tyhjättiin. Romanssi-Siekkinen jäi Budo-Karin kanssa järjestelemään raksakonttia ja me tykitimme Empun kanssa Ilmajoelle. Sieltä haimme nuoren C-korttikuskipojan kanssa lavoja, tynnyreitä, keloja, Empun entisen rikkinäisen kodin postilaatikosta sinne jääneen postin ja minulle Tokmannista tupakkaa. Fantastinen reissu. "Hienoa Mika"- hetki koitti, kun hän ajoi hyvin rennosti punaisia päin. Ei se toki minun moraalistani ole kiinni. Minä en aio laulaa tietojani jepareille.

Tänään oli ruuaksi mureketta. Pidän murekkeesta. Otin lisää mureketta. Otin myös salaattia lisää. Ja maitoa. Ja leipääkin. Perunaa en ottanut lisää.

Tajusimme Hermannin kanssa jälleen ruokasavuilla ollessamme, että Jarkolla on hyvin pinkeä maha. Siihen kun pamauttaa luunapin, saa palkaksi ja ihanaksi korvakarkiksi korkean Cis-nuotin.

Lounaan jälkeen tapahtui kaikenlaista. Aurinko paistoi ja kuulimme lintujen laulavan meille korkeuksista. Kuuma oli koko ajan ja aurinkorasva suorastaan klötsähtämällä lotisi huippuunsa viritetyille miesvartaloillemme. Jos nämä kelit jatkuvat, niin melanoomahan tässä pamahtaa päälle, mutta se on ihan hyvä tapa lähteä sinne taivaan kotiin sitten.

Olimme pellihallilla leikkimässä, kun esimieheni Hietsu ja Cismaha-Jarkko tulivat paikalle. Näin heti heidän ilmeistään, että nyt on jotain saatanallista tapahtunut. Hietsu sanoi melankolisella äänellä: "Istu Toni alas. Ota tupakka suuhun.". Tajusin, että nyt on paha. He kertoivat oksettavan huonon uutisen, joka liittyy varsinkin minun työnkuvaani tulevina viikkoina. Minun sisäinen lapseni sai sydänkohtauksen ja makaa tälläkin hetkellä astraalitason rumien lasten sairaalassa. Soitin asiasta ravintolapäällikkö Sakulle, joka sekuntien hiljaisuuden jälkeen totesi hyvin järkevästi: "Voi vittu." Pärjäämme silti, saatana.

 Rytmiksen Anna (esittely seuraa myöhemmin) antoi meille vekkuleille jäätelöt. Kyllä oli kiva.

Joakim hurjasteli ja avasi ponnarinsa. Hänen villit rastansa saivat hänet näyttämään Predatorilta ja ennenkuin totuimme näkyyn, niin muutaman kerran yritimme hätäpäissämme etsiä Fonectasta Kalifornian entisen kuvernöörin numeroa. Pusipusi-Siekkinen hitsaili ja rälläköi maski naamallaan siihen malliin, että hän näytti ihan Teksasin Moottorisahamurhien Leatherfacelta. Mitä seuraavaksi? Tappajahai?
Seukkaava-Siekkinen päästeli rälläkällä siihen tyyliin, että yksi kipinä osui Hermannia tissiin. Minua osui viikkoja sitten yksi pisara suolahappoa tissiin. Johtopäätös: Tissit.

Nyt huomio Seinäjoen gimmat. Nyt nostetaan kissa pöydälle. Raksaryhmässämme on kuitenkin viisi (5) surullista sinkkumiestä. Tämä asia tulee esiin joka päivä. Me olemme hirveän kivoja poikia. Meitä pitäisi paijata kuin pienlemmikkieläimiä. Me jaksaisimme teitä tyttöjä rakastaa ihan aina ja ikuisesti ja aina ja aina. Laittakaa noille nuoremmille pojille jotain kivoja treffiviestejä. Itse olen jo vanha mies ja rakkauden tikkani ovat heiteltyinä ohi taulun, joten minulle riittää viesti :"Olet jokseenkin mukiinmenevä." Ja voikkuleipiä meille pitäisi tehdä iltaisin. Minun omaani pitää tulla lihaa.

Ystäväni Jenni P tuli pellihallille juuri kun hakkasin lekalla puolialasti tynnyreitä. Jenni totesi: "Jokaisen ihmisen pitäisi joskus nähdä tuo näky". Aion valehdella itselleni sujuvasti useita vuosia, että kyse oli positiivisesta kommentista.

Hietsu hukkasi avaimet. Jarkon ATK-koje on edelleen paskana.

Huomenna jatketaan possuloiset.

-Nevis-

4 comments:

Anonymous said...

Mä voisin laitella treffiviestejä sille rastatukkaselle poikalapselle.
T. Rastatukkanen tissiolento.

Anonymous said...

Laita nyt saatana. Hyvä. One down, four to go. t: Nevis p.s.Kuka sinä olet?

Anonymous said...

Täytyypä ettiä sen yhteystiedot käsiin. Jääköön mun henkilöllisyys toistaiseksi mysteeriksi. Voin sen verran paljastaa, että tunnet mut kyllä.

Anonymous said...

Koska Nevis lupasi taannoin järjestetyssä Seinäjoen hienoimmassa gaalassa, että kaikilla Rytmiksen talkoolaisilla on hänen sydämessään pinkki huone, voin luvata Nevikselle omastani sinisen. Tai vaikka mustan. Värin saa ite valita, mutta ei vihreää kun se ei oo kiva väri.
Terveisiä sieltä pinkistä huoneesta!