Thursday, January 15, 2009

Oletteko koskaan miettineet...osa 2

Oletteko koskaan huomanneet, että UFO-havainnot ovat globaali ja raportoinniltaan yhtenäinen ilmiö?

Ja oletteko pistäneet merkille, että UFO-olennot ovat paljolti meidän ihmisten näköisiä. Toki löytyy pistäviä erilaisuuksia, mutta olennaisimmat osa eli torso, pää ja neljä raajaa ovat hyvin ihmisen kaltaisia.

Tästähän voimme vetää sen itsestäänselvän johtopäätöksen, että UFO-olennot eivät ole tulleet mistään vieraalta planeetalta vaan ne ovat ihmisiä noin 3000-5000 päästä tulevaisuudesta. Heidän lentävät lautasensa ovat siis aikakoneita. Siksi ne liikkuvat niin perkeleen nopeasti ja fysiikan lakeja rikkovalla tavalla; ne liikkuvat samaan aikaan sekä paikassa että ajassa.

Miksi UFO-olennot sitten roikkuvat täällä maapallolla jatkuvasti useita havaintoja aiheuttaen?

No herranjumala! Siksi, että aikakone-lautasillaan he ovat matkustaneet universumin päästä päähän, eivätkä ole löytäneet mistään muualta kuin maapallolta älyllistä elämää. (Kyllä, universumi on suuri sykli ja jos menet tarpeeksi kauan vasemmalle, tulet oikealta puolelta ulos).

Me olemme yksin maailmankaikkeudessa.

Sori, jos rikoin jonkun maailmankuvan. Tämähän oli kuitenkin yhtä todennäköistä kuin se, että jossain muuallakin kuin planeetallamme olisi ollut tiedostavaa elämää.

Kyllähän te tämän sydämissänne ja alitajunnoissanne tiesitte; ette vain halunneet uskoa kylmää faktaa. Totuus koskee.

No miten tästä nyt sitten eteenpäin? Mistä löydämme tarkoituksen olemassaoloomme ja mielekkyyden jaksaa eteenpäin, kun tiedämme että olemme vain suuri tilastollinen evoluutio-ihme ja/tai Jumalan muurahaiskeko. No, viihteestä tietenkin!! Perkele soikoon.

Elokuvat, kirjat, sarjakuvat, lautapelit, korttipelit, alkoholi, konsolipelit, napostelu ja sormipilluilu. Ne ovat ne jutut, joista jokainen terve ihminen tykkää. Siitä vaan vaikka Monopoli ja Jallu-pullo kainaloon ja ystävien luo kylään. Aikaa ei ole hukattavaksi. Ei täällä mitään muuta järkevää tekemistä ole.

Loppuun vielä lista näkemyksestäni täydellisestä illanvietosta. Kyseessä on Top 5.

1. Nousuhumalassa lautapelien pelaaminen hyvää karamelliä napostellen ja tupakkatauoilla tiukkaa nussimista naisen kanssa.
2. Nousuhumalassa lautapelien pelaaminen ja tupakkatauoilla tiukkaa nussimista naisen kanssa.
3. Nousuhumalassa lautapelien pelaaminen hyvää karamelliä napostellen.
4. Nousuhumalassa.
5. Pikkuhousujen haistelu salaa ja sen dokumentointi.

Nähdään taas.
-Nevis-

4 comments:

Mikko Jokipii said...

ton vampyyrijutun meitsi nieli mutta nyt kyllä lähti kristiinankaupunkilaisen kalamiehen jutut ulompaan stratosfääriin. Ei saatana. Älä yritä viedä multa mun ufoja.

Unknown said...

Sori, olen tullut teoreettisissa tutkimuksissani siihen tulokseen, että 91,8% varmuudella vain maapallolla on älyllistä elämää. Myönnän heti olevani väärässä, kun esität todisteita päinvastaisesta.
Ja hei, onhan meillä valtamerissä vaikka mitä mönkijöitä ja kätkettyjä muinaisia kaupunkeja täynnä kummallisia olentoja.

Unknown said...

kirjoituksesi kutsuu tiukkaan argumentointiin, Toni hyvä.

miksi alienit näyttävät useimmissa kuvauksissa humanoideilta?mietitäänpä asiaa hetkinen:

1) evoluutio määrää, että se laji, joka pystyy vähimmällä geenien tuhlauksella kehittymään, voittaa lajin jolla on ns. ylimääräistä. otetaanpa esimerkiksi vaikkapa silmät: kaksi silmää on minimimäärä, jolla saavutetaan kolmiulotteinen näkö. siksi siis kaksi silmää.

2) sama pätee käsiin ja jalkoihin - yhdellä kädellä pärjää ihan hyvin hei miekan kanssa mutta sitten kun toinen kaveri keksii ottaa kilven mukaan niin vittu, huonosti käy. kun taas vastaavasti kolmas käsi on huono homma hei --> tarvitsisi enemmän ravintoa periaatteessa komean, mutta käytännössä varsin hyödyttömän ulokkeen ylläpitoon.

3) sen sijaan muu ulkonäkö määräytyy täysin kappaleen mukaan, jolla eliö kasvaa. määrääviä parametreja ovat mm. painovoima, fotosynteesin vaikutus (eli paistaako arska ns. vitusti vai onko kylmä kuin kristiinankaupungissa) ja vaikkapa veden määrä; jos suuri osa ravintoa on vedessä, niin pannaan hei kidukset sitten evoluutiolistalle. jos taas painovoima on pari kertaa kotoisen pallomme verran niin saatanan karskeja korstoja kasvaa siellä.

itse olen yhä siis vakautunut 50/50-mahdollisuuden kannattaja.

Nevis said...

Itseasiassa pelasit pussiini perusteluillasi. Mutta hei, eihän tästä riitaa saa tulla. Ja kuinka usein UFOT vaikuttavat konkreettisesti jokapäiväiseen elämääsi? Kyllä me pystytään keskittymään elämässä ilman alieneita.