Saturday, December 20, 2008

No nyt pääsi käymään

Hej mina damer och herrar!

Tänään napsahti. Nimittäin; parturoin tänään taas kivekseni. Oli kiire ja terä lipsahti. Tuli pieni haava. Sattui jonkun verran, mutta kaikki on ihan OK. Ainoastaan ylpeyteni on niin loukkaantunut, että se makaa tällä hetkellä leprasairaalassa. Vaikka haava oli minimaalinen, eikä siitä aiheutunut onneksi minkäänlaista kosmeettista haittaakaan, verta tuli kuin Carrie- elokuvassa.
Olen tottunut intiimialueiden parturi, mutta näin siis sitten osui kylmä kohtalo kohdalle. Itseluottamukseni koitui tuhokseni. Tarinan opetus: Aina pitää olla varovainen, kun on kivekset toisessa kädessä ja jotakin terävää toisessa.

Seuraavaksi englanninkielinen referaatti tapahtumista: Nevanpää was in a hurry. While performing a laser-precision cosmetic operation on his beatifully formed testicles, he made a horrible mistake of apocalyptic proportions. Oh God, there was blood. Nevanpää survived, but will he ever be the same man that he was before this unholy act? Why did he lose control? Is this the end of all life in the universe?

Palataan taas.
-Nevis-

No comments: