Friday, December 12, 2008

Joulumietelmiä osa 2

Hei vaan!

Englanti on siitä hassu kieli, että lähes mikä tahansa kuulostaa tuolla lingvistisellä merkki- ja symbolijärjestelmällä esitettynä hyvältä. Suomeksi on vaikeampaa. Annan esimerkkejä kuuluisien musiikkikappaleiden muodossa.
Radioheadin "Karma Police" on suomeksi "Karman järkkäri", Iron Maidenin "Number of the beast" on "Pedon puhelinnumero", The Scorpionsin "Rock you like a hurricane" on "Kivitän sua niinku hurrikaanit tekee" ja Pink Floydin "Another brick in the wall" on "Vain yksi mulkku seinässä".

En pidä hevosista. Olen ratsastanutkin sellaisella, sekä joutunut viettämään joskus niiden kanssa aikaa (liian pitkä juttu tässä kerrottavaksi). Hevoset pelkäävät aivan kaikkea, joka johtaa arvaamattomaan käytökseen ja joskus myös agressiiviseen vikurointiin. Mutta miniponit on cool, miniponit on tosi jees ja söpö juttu. Jos eläisin keski-ajalla tai villissä lännessä, joutuisin liikkumaan miniponilla. Minulle naurettaisiin, mutta toisaalta minulle nauretaan jo nyt; miniponi tai ei.
Näin. Nähdään taas.
-Nevis-

2 comments:

Hannatic said...

hei nevis! kävin tänään tiimarissa ja siellä myytiin vielä joulukalentereita! ajattele miten monta saisit nyt syödä kerralla jos kävisit ostamassa!

Nevis said...

Jumaliste! En koskaan käy Tiimarissa, joten miten olisin voinut tietää?