Friday, December 19, 2008

Joululahjoista

Hepsunheijaa piltit ja pumperot.

Tärkeintä joulussa ovat lahjat. Usein herää kysymys: "Mitä ostaisin, kun en keksi mitään järkevää?". Tällä kertaa keskitymme joululahjaideoihin, kun kohteena on kaikkien tuntema ystävämme Marko Kivelä. Niille muutamille teistä raukoista, jotka ette tunne Markoa, seuraa nyt referaatti tuon miehen uroteoista: Hän on soittanut rumpuja muutaman Suomen tunnetuimman orkesterin riveissä, hän toimii monitorimiksaajana, hän vaikuttaa vahvasti kulttuurin kentällä erilaisissa projekteissa, hän on pätevä ravintola-alan ihminen, solidaarinen all-around esimies sekä tärkeimpänä mainittakoon se, että hän pitää Wrestlingistä. Hän on niitä harvoja miehiä, joista ei kuule pahaa sanaa sanottavan missään piireissä.

Tässä joululahjaideat Kivelälle Top 5:
1. Itseruskettava voide (kosmetiikka)
2. Lahjakortti Solariumiin (harrastukset)
3. Aurinko - elämän antaja (faktakirjallisuus)
4. Lumimiehen jäljillä (fiktiokirjallisuus)
5. Kolme väriä: Valkoinen (taide-elokuvat)

Näin.
-Nevis-

p.s. Tämä blogimerkintä SAATTOI sisältää sisäpiirin tekstiä runsaanpuoleisesti, eikä siksi soveltunut kaikille. Ensi kerralla taas yleismaailmallista avautumista.

3 comments:

mokamake said...

kiitos toni kauniista sanoista ja lahjavinkeistä.
myönnetään: olen niitä ihmisiä, joiden iho on niin vaalea, että sisuskalut näkyy läpi. luoja mut tällaiseksi teki.

mokamake said...

niin ja sitä vielä että unohdit mainita, että oon myös hemmetin kova panemaan

Nevis said...

En mä kyllä tuota panemisjuttua usko. Sä oot niissä hommissa varmaan saman näköinen kuin hukkumassa oleva mykkä yksikätinen pikkupoika, jota rapu saksii samaan aikaan isovarpaaseen. Suutari pysyköön lestissään. Ei kaikki voi osata kaikkea.