Wednesday, July 2, 2014

Provinssirock osa 20: Kylmän sateen lapset kävelevät kuin nakupellet


Jeeppi!

Ennenkuin käymme yhdessä läpi tämän päivän kutkuttavan jännittävät tapahtumat, kerron eiliseltä muiston: Purkasin erästä aitaa, johon Anna ja Mari, nuo naismaailman Minni ja Iines, olivat laittaneet muovia näköesteeksi kiinni. Kun napsaisin auki ensimmäisen nippusiteen, niin hirviaidan pala napsahti saatana suoraan skreboille. Oh fuck! Uuu! The horror! The pain! Oikeaan kivekseen mossahti isku ja kipu, perkele. Epäilen, että kyseessä oli pitkälle viety ja pirullisen ovelasti suunniteltu kostoisku.

Tänään kuulkaa satoi. Satoi koko ajan vilkkaasti ja oli kylmä. Minulla on asianmukaiset varusteet kyllä, mutta muistin sitten järkytyksekseni astuessani lätäkköön, että oikeassa saappaassani on kaksi dildon mentävää reikää. Kyllä litisi kuulkaa oikeassa jalassani kylmä vesi. Hirveän kivaa se on myös siksi, että minulla on ollut kuumetta nyt kolme päivää tässä. Kerroin äskeisen faktan vain sen takia, että kerjään häpeilemättömästi sääliä ihan kaikilta. Yksin en pärjää. Nähtyhän se saatana on.

Purkasimme Kimmon, Koden ja Annan kanssa Camp Provinssin elementtiaidat. Lauloimme samalla paljon. Viimeisin sen työtehtävän aikana tulkitsemamme laulu oli nimeltään "Talindomilapsilla on koukkukädet, hah hah haa."

Jäimme jossain vaiheessa sitten Annan kanssa kahdestaan purkamaan hirviaitoja, jotka ovat aitaperheen vittusaatanoita. Minä siinä miehisyyden tunnossani revin seipäitä rajusti maasti irti ja eräs seipäistä katkesi ja koko voimalla suoraan päähäni. Kävi kipeää. Tuli otsaani iso kuhmu. Sille Anna nauroi sadistisesti. Samoin Kimmo. Kode oli vaan, että "jaa". Tilanteen absurdiuden origopiste oli se, että Anna löysi välittömästi otsaonnettomuuteni jälkeen nelilehtisen apilan. Kun kumarruin katsomaan sitä, puusta tippui suuri määrä vettä suoraan peräaukkooni, tuonne kaikkein pyhimpääni - salatemppeliini.
Jotta maailmankaikkeuden mielettömyys ja oma debiili- tasoinen älykkyysosamääräni tulisivat varmasti selville, kerron teille, että noin tuntia myöhemmin toistin saman tempun ja koko voimalla tartuin seipäästä ja se katkesi otsaani. Kops! vaan kuului. Otti kipeää. Edellisen kuhmun viereen kasvoi toinen kuhmu. Arvaatkaapas nauroiko Anna, tuo seksuaalisadisti? Ei tarvita saatana enää kuin kyttyräselkä, niin olen ihan Notre Damen kellonsoittajan näköinen.

Kaikki asiat saimme alas purettua ja paloiksi ja osiin. Purkasimme Annan ja Koden kanssa jopa kusimutkan poikkeuksellisesti tänä vuonna.

Tuotantoportaan kivikasvo Pekko purki myös hirviaitoja itsenäisesti. Hänen lakkihabituksensa toi mieleen kodittomien pursiseuran.

Tiedättekö, että ryhmästämme myös Pekka on isä? Hänen siittiönsä uivat siis ensiluokkaisella tavalla. Minun siittiöni todennäköisesti joivat itsensä turhautuneisuuspäissään alkoholimyrkytyksen tuolle puolen jo vuosia sitten ja siellä kepeksissä ne nyt kelluvat reporankana. 

Raksaryhmämme purkasi eri esinekokonaisuuksia ja siirsi niitä ihan pois asti festivaalialueelta. Tänään meni ihan kivasti, mutta huomiseksi on vielä kovasti niitä tavaroita poisvietäväksi. Muistinko mainita, että tänään satoi koko päivän ja oli kylmä? https://www.youtube.com/watch?v=V5fuP3teihg&list=RDV5fuP3teihg#t=0

Vielä yksi päivä.
-Nevis-







No comments: