Thursday, July 3, 2014

Provinssirock 2014 osa 21: "Mitä vittua tässä on etana?"


Ta-daa!

Se on täytetty. Raskas ristiretkemme on päättynyt. Ventti tuli täyteen, että pläsähti.

Minäpä kerron nyt välittömästi miten päivämme sujui. Tänään meitä oli rivissä Sirs Petteri ja Hietanen, Johanna, Kimmo, Emppu, Anna, Pekka, Joakim, Budo-Kari ja minä. Kode tuli iltapäivällä auttelemaan myös. Muut pääsivät jo eilen pahasta.

Empun kanssa kahdestaan veimme yhden kuorman Rytmikselle ja sitten Manni täyteen hiihtoaitaa, Annan otimme mukaan ja menimme purkamaan kyseiset aidat sellaiselle todella superkivalle varastolle. Siellä tapahtui raamatullinen ihme: Kaupungin työmies auttoi meitä aitojen ja niiden jalkojen kantamisessa!! Voi nunnan nännit miten järisyttävää!! Tuo nimettömäksi jäänyt mies kysyi minulta, että "Tarvitaanko mua tässä?". Vastasin kuten kaltaiseni visionäärinen diplomaatti vain osaa: "Voithan sä saatana autella, jos ei sulla nyt muutakaan ole." Hän sitten todellakin auttoi, mutta kertoi valitettavasti omasta työstään samalla ja tylsää oli teksti, perkele.
Kun lähdimme pois varastolta minun, Annan ja Empun keskustelu sai villin K-18 pohdintakäänteen ja tajusimme, että minun ja Empun peniksien yhteispituus on pienempi kuin Annan naissukupuolielinten. Annan fysiikassa ei varmastikaan ole mitään vikaa, vaan kyllä ne valitettavat poikkeavuudet ovat minulla ja Empulla. Lyhyet penikset lasketaan joka tapauksessa ominaisuuksiksi. Ainakin jossain piireissä. Toivottavasti. Rukoilen sitä.

Paha mehiläinen puri tänään Pekkaa käteen. Koska hän (Pekka, ei käsi) on näyttelijä, tuli kyypakkauksen nauttiminen kyseeseen.

Väsymys alkoi näin viimeisenä päivänä näkyä käyttäytymisen arveluttavana heiluriliikkeenä ja puhetoimintojen ennakoimattomina häiriöinä. Karilla astui järeä ase keinovalikoimaan ja hän alkoi hupsuttelemaan. Kari, tuo sankartarujen vatsatanssija, tempaisi jumaliste itsensä täysin alasti kurottajassa ja jatkoi sitten nakupellenä töitä. Sukatkin otti pois tuo mies. Kun ohi käveli kaksi lenkkeilijää, Kari heitti t-paitansa muniensa eteen ja totesi radiopuhelimeen: "Täytyy pukeutua." Hieno mies, perkele.

Emppu meinasi oikeasti menehtyä Mannin alle aivan loppupäivästä, mutta ei siitä sen enempää. Ketä tämä tarina muka kiinnostaisi? Mieshän on jumalauta hengissä.

Tänään vietiin lähes kaikki esineet pois mitä tontilta löytyi. Kyllä siinä dieseli paloi ja perseet höyrysi. Huomiselle on jotain pientä ja kyllähän sitten Sir-tason miehet ja Joakim, tuo miespuolisen Tina Turnerin näköinen lapsisotilas ja nuori varastopäällikkö, painavat menemään kaikenlaista hupsista keikkaa- osastoa vielä sitten. Mutta raksaryhmän osalta se on nyt tässä.

Statistiikkaa tämän vuoden Provinssirockin raksasta: Minulla meni kolmet aurinkolasit rikki, pisin työpäivämme oli 18,5h ja löin Mauno Koiviston lentopallon kokoisen eturauhaseni seitsemän kertaa erilaisiin kannettaviin objekteihin.

Tässä vielä muistukseksi lyhyt läpileikkaus raksaryhmästämme:
Sir Petteri. Vahvuudet: Katatoniamainen rauhallisuus. Heikkoudet: Oululainen pipomies.
Sir Hietanen. Vahvuudet: Moniosaaja keksijä vauhtipupu. Heikkoudet: Ottaa lällärin suuhunsa kuten Traci Lords peniksen elokuvassa "Open up Traci".
Joakim. Vahvuudet: Moniosaaja varastonero. Heikkoudet: Pää on kuin konekivääri; rastat heiluvat kuin panosvyö ja suu papattaa sarjatulimaisesti.
Kode. Vahvuudet: Kova ja pikkutarkka työmies. Heikkoudet: Kova ja pikkutarkka työmies.
Siekkinen. Vahvuudet: Ajaa valittamatta. Heikkoudet: Suussa 13 kiloa pumpulia.
Emppu. Vahvuudet: Ajaa hyvin Mannia. Heikkoudet: On Emppu.
Johanna. Vahvuudet: Tekee töitä kuin mies. Heikkoudet: Lyö kuin naiset.
Anna. Vahvuudet: Tekee töitä kuin mies. Heikkoudet: Viinijuoppo.
Panu. Vahvuudet: Ajaa hyvin koneita. Heikkoudet: Kaikki muu toiminta.
Damski. Vahvuudet: Ajaa koneita. Heikkoudet: On Itä-Suomesta.
Kimmo. Vahvuudet: Osaa kaikenlaista ja on leppoisa. Heikkoudet: Sahaa mielellään ihmislihaa, ei puuta.
Lauri. Vahvuudet: Yleispätevä työmies. Heikkoudet: Nuoruuden harkitsemattomuus ja liian samettimaiset pikkuviikset.
Budo-Kari. Vahvuudet: Ei minkäänlaisia heikkouksia. Heikkoudet:  Ei koskaan päässyt nauttimaan Bruce Leen kanssa konjakkia.
Pekka. Vahvuudet: Osaa kaikenlaista. Heikkoudet: Ylinäyttelijä deluxe.
Teemu. Vahvuudet: Rento työmies. Heikkoudet: Soittaa hääkeikkoja.
Atte. Vahvuudet: Tekee kuin miehet. Heikkoudet: Käy huonolla parturilla.
Aleksi. Vahvuudet: Innokas ja pätevä apukuski. Heikkoudet: Näyttää hip hopparilta.
Minä: Vahvuudet: Ei lainkaan vahvuuksia. Heikkoudet: Minotaurus minut ikuisuudeksi isoperseiseksi kirosi, kun kävin hänen labyrintissaan 500 eKr. humalapäissäni ja virtsasin vahingossa hänen eväskoriinsa. Siinä meni härkämiehen treffit pilalle. Kylläpä se vanha sarvipää oli pahana, kun jäi Zeus -merkkiset Bull Size -kondomit lompakon taskuun, saatana. Oikein sieraimet höyrysivät.

Kiitän sydämeni kammioista ja laskimoista yllämainittuja henkilöitä sekä Maria, Vainikaista, Kråteria, Välimaata, Pekkoa ja Vesaa tästä vuodesta. Kiitos ja jeps.

Jos joskus näitä hommia vielä teen, niin raportoin sitten. Nyt on kiire saatana saunailtaan. Muut jo siellä ovat. Todennäköisesti pelti kiinni jo. Äkkiä sinne.

Tässä tunnelmia: https://www.youtube.com/watch?v=xO1DxsFCgtY ja
 https://www.youtube.com/watch?v=Rrr0rk6LEtI

Näkemiin nassunassut.
-Nevis-






No comments: