Thursday, December 3, 2009

Pilailun ja hupailun asiamies

Jawohl mein herrar och damer und stiudiuu jeps!

Ostin viime lauantaina hetken mielijohteesta Citymarketin leluosaston salatulta käytävältä eli pilailupuolelta vesikameran. Tässä perustiedot tuosta erinomaisesta esineestä: se on aivan oikean digikameran näköinen, se täytetään vedellä, se ei ota kuvia vaan ampuu poseeraavan ihmisen päälle tarkan vesisuihkun!! Aivan täydellinen ase tylsistymistä vastaan! Siis herranjumala sentään!!

"Ikuistin" Seinäjoen anniskeluravintoloissa lauantain ja vielä sunnuntainkin aikana yhteensä noin 28 pahaa-aavistamatonta henkilöä! Badam! Ziu! Zap! Erästäkin erittäin antaumuksellisesti poseerannutta naishenkilöä tykitin terävällä ja kylmällä vesisäteellä suoraan silmään!
Ainoastaan 3 ihmistä vihastui ja koki tunteidensa loukatun. Ei paha.

Nyt seuraa tämän jutun kliimaksi eli virkekokonaisuuksien tekstiorgasmi: Ammuin myöskin erästä Duudsonien kuuluisaa jätkää kolmasti naamaan! Diu! Gotcha! Kerran silmän lähelle ja kaksi kertaa nenään! Now that´s what I call living!
Referaatti: Hän oli baarissa. Näimme hänet. Päätimme ryhtyä vesiterminointiin. Ensimmäinen lavastusyritys meni pieleen. Toinen onnistui erään tutun tytön avustuksella: Tyttö kysyi Duudsonilta, että saako ottaa yhteiskuvan ja sylikkäin vielä, kun on fani ja kaikkee. Duudsoni viimein suostui ja poseerasi oikein kunnolla. Minä tulitin kuin poikamme rintamalla vuonna 1942. Osuin. Jee!! Duudsoni suhtautui asiaan mielestäni keskinkertaisella huumorivitsi-asenteella.

-Nevis-

4 comments:

Unknown said...

Voi hitsit, täytyy siis varoa sua ja sun kameraa Rytmiksellä ja muuallakin.

Nevis said...

Höpsistä. Hymyä vaan ja katsot suoraan kameraan.

Unknown said...

No en uskalla! Sunnuntaina oot sitte ihan kunnolla ettet pilaa mun mekkoa kamerallas. Menöö pian ittepäisyyspäivä pilalle!

mokamake said...

hyvä nevis!
pilailu ja hupailu on aliarvistettua puuhaa. ei siitä saa suuttua, siihen pitää kannustaa!