Wednesday, May 13, 2009

Sekalaisia

1. Stop and smell the flowers
- Kävin eilen pitkästä aikaa Seinäjoen luonnossa kävelemässä. Löysin useita paikkoja, missä olisi aivan mainiota ns.vetää pussikaljaa ja ns. ottaa arskaa. Ihminen tekee itselleen rajat ja pienet kuviot, kun pyörii vain saatana samoissa paikoissa kuukaudesta toiseen. Olen syyllinen, yritän parantua.

2. Sodom
- Kun olin ylä-asteella, kuuntelin Sodom- nimistä saksalaista trash metal -orkesteria. Eräs luokallani ollut tyttö sanoi painokkaasti, etten kuuntelisi kyseistä bändiä tai edes musiikkityyliä sen jälkeen kun olisin täyttänyt 22. Tuo tytönhupakko oli erittäin väärässä. Kaivoin tänään naftaliinista ed.mainitun yhtyeen c-kasetin esiin ja kuuntelin tarkkavaisesti. Relevanttia tavaraa oli edelleen; kukapa ei tykkäisi esim. kappaleesta, joka kertoo kemiallisten myrkkyjen käytöstä Vietnamin sodassa?

3. Kivelän lauluääni
- Siinä on mies, joka on väärällä alalla, perkele. Hän omaa täydellisen iskelmä-äänen ja jokainen, joka on koskaan tuntenut mitään ihmisille ominaisia tunteita, ei voi jäädä kylmäksi. Puhuttelee.

4. Omat eritteet
- Niiden kanssa on oppinut pärjäämään ja tullut sinuiksi vuosien varrella. Muiden ihmisten eritteet yököttävät; kukapa sitä nyt naapurin sedän nenää kaivaisi, hä?

5. Hattutempun taustan pohtimista
- Miksei se ole vaikka Liivitemppu tai Omenakalsaritemppu?

-Nevis-

2 comments:

Unknown said...

onko mahdollista kuulla maken laulua jossain?

Nevis said...

Tilaa hänet esiintymään. Yhteystiedot sinulla onkin.