Thursday, May 7, 2009

Kivelän haaste

Hei vaan pitkästä aikaa.

On tapahtunut seuraavaa; hankin uuden lisä-osan Talismaniin (ne, jotka tietää, niin tietää) ja Lucifer kasi osan (todella erinomaista matskua; ne, jotka tietää, niin tietää). Ei mitään muuta mielenkiintoista ole ollut realiteetti-horisontissani. Esimieheni, työtoverini ja väsynyt ystäväni Marko Kivelä vihaa edellä mainittuja viihdemuotoja erheellisesti ja sulkeutuneesti sydämensä pohjasta.

Tästä päästäänkin aasin sillan kautta siihen, että Monsieur Kivelä esitti blogissaan haasteen ja otan sen vastaan. Mitään tarkkoja ohjeita ei haasteessa ollut, joten tykitän vaan näkemykseni menemään. Ja lähtee:

1. Nimessäni
Nimeni on täydellinen. Rakastan sitä. Melkein saan stondiksen, kun vain mietinkin nimeäni. Eipä minulla sitten muuta hyvää olekaan elämän pelipöytään lyödä.

2.Kasvoissani
Olen laatikkonaama. Kuin huonosti naamioitu Terminatorin prototyyppi. Leveä paskahan se on.

3. Vartalossani
Perse on pitkä eli iso. Urheilu ei auta, ei ruokavaliot. Armeijassakin olin erittäin hoikka ja tiukka kaveri, mutta perse; se se vaan pysyi isona. Myös keskivartalon estetiikka puutteellinen.

4. Luonteessani
Puhun liikaa ja muiden ihmisten päälle. Olen naiivi, enkä tajua maailman menosta saatana yhtään mitään. Kimpaannun helposti tietyissä tilanteissa. Olen useimpien ihmisten kanssa eri mieltä tärkeissä asioissa vastoin parempaa tietoanikin. En arvosta muita kuin rentoja ja luovia ihmisiä, mikä on virhe.

5. Vaatekaapissani
Liikaa mustia t-paitoja, liian vähän valkoisia t-paitoja. Smokin puute. Ja rusetin.

6. Kotonani
Koti on minulle mielentila, ei fyysinen paikka. En siis pysty vastaamaan tähän.

7. Työssäni
Liian vähän perseestäni puristelua.

8. Ystävissäni
Täysin puutteellinen ymmärrys kommunikoinnin säännöllisyyden ja laitteiden suhteen. Viesti ystävilleni: Soitelkaa ja tekstatkaa saatana tekin välissä!! Emmä pysty yksin näitä ystävyyden laivoja soutelemaan. Tykkään kuitenkin heistä, he ovat tärkeitä.

9. Perheessäni
Niiden ainoa poika.

10. Harrastuksissani
Kalliita ovat saatanat.

11. Kumppanissani
Hänen miehensä.

12. Lemmikeissäni
Eivät enää omaa fyysistä olomuotoa.

13. Kielenkäytössäni
Epäselvyys.

14. Musiikkimaussani
Tykkään bändeistä, joista yleensä muut ei. Ei voi yhdessä kenenkään kanssa hehkuttaa, että "Vittu se Memento Morin I Am on todella kova biisi." Poikkeuksena Jormanainen ja yhteinen menneisyys 80-luvun speed-, trash- ja deathmetallin parissa.

15. Kotikaupungissani
Valtava määrä väkivaltaisia juntteja.

16. Ruokavaliossani
Liikaa valmispizzoja. Liian vähän tuoreita kasviksia. Liian vähän tasokkaita sisäfileitä. Budjettikysymys.

17. Lapsissani
Ei lapsia. Thank God.

18. Naapureissani
Emmä hei jaksa tähän vastata; tulisi liian pitkä.

19. Nykyisessä elämäntilanteessa
Jatkuvat budjettiongelmat, sekä taiteellisten projektien ja viihdeharrastamisen vähyys.

20. Tulevaisuudessa
Ei vieläkään lentäviä autoja tai Ufojen laskeutumista. Ei zombieiden massahyökkäystä tai mitään muutakaan aidosti kiinnostavaa.

Mä en haasta ketään. Antaa olla tässä tämä.

-Nevis-

No comments: