Wednesday, November 5, 2008

No jaha

Hei vaan aateliset ja rupusakki.

Tajusin juuri, ettei minulla ole lainkaan taitoja tai kykyjä. Yritin kyllä nuorenpana opetella kaikenlaista mutten onnistunut. Tiedot ja taidot valuvat kehostani ja mielestäni (sekä näiden kahden elintärkeästä yhteiskordinaatiosta) kuin vesi Norpan selästä.

Ihan pelkällä tuurilla olen tähän asti pärjännyt. Sanoohan sen nyt järkikin, ettei tämä voi näin jatkua. Tuuri loppuu joskus. Saattaa olla, että parin vuoden päästä minut on kärrätty tervassa ja höyhenissä Jalasjärvelle, jossa asun Jalas-tehtaan roskiksessa. Jos tuotte sinne kuumaa kaakaota ja pullaa, niin lupaan kertoa elävästi epäonnistumisteni koko tragikoomisen kirjon sekä seikkaperäisen aikajanan.
Mutta vielä taitaa olla pari hyvää vuotta jäljellä ennen väistämätöntä. Jos näette minut baarissa, tulkaa katsomaan, kun nauran tuomittujen ilotonta naurua.
-Nevis-

2 comments:

Mikko Jokipii said...

Toni Nevanpaa on erinomainen tanssija, ja loistava keskustelunavaaja.

Toni on korskea uros, joka pystyy nostamaan huomattavia maaria painoa erinaisissa voimalajeissa.

Toni osaa kirjoittaa erikoisen hyvin, ja olen kuullut hanen aloittamiaan sloganeita televisiossa ja radiossa asti. En laske luikuria.

Toni Nevanpaa on lahjakas kaveri, Ibizan kirkkaimpia tahtia ja tietaa todella paljon elokuvista, musiikista, ja oikeanlaisesta tahdikkuudesta.

Nevis said...

Kiitti hei.