Monday, December 20, 2010

Jouluisia ajatuksia

Hej alla!

Olin lauantaina Anttilassa jouluostoksilla. Väkeä oli kuin käsipaperia Rytmiksen lattialla Erotiikka Messujen jälkeen. Ilman täytti kiireinen puheensorina, joulumuzakki ja stressihiki. Minulla oli selkeä suunnitelma; menen ja haen täsmäiskuna erään tuotteen joululahjaksi. Asian piti sujua teoriassa hyvin nopeasti. Ja vituiksi meni. Tilaa oli vähän ja edessäni pyöri täysin päämäärättömän näköisesti keski-ikäinen naishenkilö. Hän liikkui erittäin hitaasti, epäloogisesti ja tukki koko saatanan kulkuväylän. Hän sopersi samalla itsekseen lauseita kuten: "Voi voi, missähän ne pyyhkeet ovat". Minun teki mieleni huutaa hänelle: "Mene nyt vittuun siitä pyörimästä sinä typerä lehmä."
En kuitenkaan toteuttanut nihilististä fantasiaani.
Se kumpi meistä on huonompi ihminen; minä vai se keski-ikäisnaispyörijä, jääköön asiaksi, joka ratkaistaan kiirastulessa.

Mielestäni nännini ovat keskitasoa; eivät hyvät, mutta eivät huonotkaan.

Lihavissa lapsissa on se hyvä puoli, että niitä ei tarvitse ihan joka päivä ruokkia. Tällä tavoin kyseiset punkerot laihtuvat muun elämän ohessa ja rahaa säästyy. Tämä vinkkinä niille perheille, joissa kakarat ovat liikaa napostelemalla kehonsa temppelin julkeasti turmelleet. Täysruokinnan voi taas aloittaa, kun naperon painoindeksi on erinomainen.

Joidenkin naisten rintoja voi kutsua munkeiksi, joidenkin on luontevampaa kutsua tötsiksi.

Tiedän miehen synnyinpaikkakunnaltani, jota sanottiin "Joulupalloksi". Hän sai nimensä siitä, että näytti ihan samalta kuin jos itse katsoo omaa peilikuvaansa joulupallosta (siis se joulukuusenkoriste).

Hieman englannin kielen sanastoa tähän väliin. Ilmavaiva= Air trouble. Poikakoti= Boycott. Arvaanpa, että puujalkasi jäi taas sateeseen homehtumaan, saatana= I guess you left your leg in cats and dogs again to rot, you crazy son of a bitch.

Onneksi en ole vankilassa. Joutuisin todennäköisesti piilottamaan kaikenlaisia arvotavaroita peräaukkooni, eikä se tunnu ainakaan näin yhtäkkiä kivalta jutulta.

Tästä näin kovaa totuutta komiikan keinoin tarjoiltuna: http://www.youtube.com/watch?v=fiF6pexPVIc

Kunpa selviäisimme kaikki joulunpyhistä ja uudesta vuodesta kommelluksitta.

-Nevis-

No comments: