Wednesday, April 1, 2009

Joutukaa sielut

No ni. Hei.

Lähimenneisyyden tapahtumia:

Tuli osallistuttua viime torstaina esimiesteni/työtovereideni kanssa kehittävään paneelikeskusteluun/saunailtaan. Tilanne eskaloitui tiukan viinan avustamana siihen pisteeseen, että hukkasin saunapussini ja sammuin eteiseen. Saunapussini sisälsi pyyhkeen, joka ei ollut minun ja piti sisällään omistajalleen suurta tunne-arvoa. Nöyränä ja rikottuna miehenä sen taksikopilta sitten hain. Launtaina otin loppuyön vapaaksi ja siitä sitten taas seurasi jonkinlainen ylilyönti.

Eilen oli alkuillasta niin tylsää, että paikkailin ystäväni Jussi Jokipiin omistamaa ja minulla säilytyksessä olevaa strategialautasotapeliä eli Tide of Ironia teipillä. Sen edellinen omistaja tai postin porukka kun oli sitä hieman kaltoin kohdellut. Oli toki tärkeää korjata ed.main. pelin laatikon reuna, mutta kyllä siinä tuli miettineeksi oman elämän arvoa aika lailla.

Eilen tuli illalla myös Taistelija eli Rambo 1 eli First Blood. Se on perkeleen kova merkkiteos elokuvahistoriassa.
Tästä päästäänkin siihen, että minun mielestäni Rambot ovat todella viihdyttäviä ja taiteellisia elokuvia. Sen sijaan en pidän Beatlesistä, Nirvanasta tai Queens of the stone agesta. Ihan kivoja bändejä, mutten koskaan ostaisi levyjä tai kuuntelisi kotona. Makutottumukseni ovatkin yleiseen mielipiteeseen suhteutettuna melko "jännittäviä".

Lisää esimerkkejä seuraa nyt.

En pidä:
American Pie -elokuvista, Guitar Heroesta, keitetyistä kasviksista, oliiveista, Afrikan mantereesta, rommirusinasta, yltiöpositiivisuudesta, vaatteiden shoppailusta ja suorastaan vihaan remonttiohjelmia tai edes niiden ajattelemista.

Pidän:
King Diamondista, murhamysteereistä, suuseksistä valtavasti, sarjamurhaajadokumenteista, lautapeleistä, häränsilmistä ja omasta peniksestäni (ei se häävi ole, mutta se on ikioma).

Tämänkin täysin turhan blogimerkinnän teille tarjosi:
-Nevis-

No comments: