Monday, February 18, 2008

Taidan olla huono ihminen

Hei vaan ketut ja koirat ja jaffapullot. Minulla on sisälläni paljon lapsellista kiukkua. Haluan nyt kertoa joitain asioita, jotka kyrpivät minua lujasti. Tästä lähtee:
* Kaikki murteet vituttavat minua. On brutaalin surkuhupaista, että näin pienessä maassa ihmiset eivät ymmärrä toisiaan. Opetelkaa suomea! Ja vittu, kun ihmiset ovat vielä niiiin ylpeitä "omasta ainutlaatuisen arvokkaasta maailman parhaasta" murteesta. Hyi saatana.
* "Moi"-sana on täysin perseestä ja ihmisten epätoivoinen yritys olla "cool". Ainoastaan Kehä 3:sen sisäpuolella syntyneet voivat käyttää "moi"-sanaa. Kyllä hävettää muiden puolesta taas.
* Mieleeni hiipii brutaaleja silpomisfantasioita, kun kuulen aikuisten ihmisten huutavan "jess". Voi jeesus se on typerää.
* Irc-galleria on uskomatonta paskaa. Ainoastaan Pekko Hokkanen ja Marko Kivelä ovat ainoina ihmisinä koko maailmassa onnistuneet olemaan irc-galleriassa tarpeeksi itseironisella otteella. Ja Pöndellä oli ihan hyvä meininki kans muistaakseni.
* Minua hävettää, kun viitsin kirjoittaa tällaista soopaa kaikkien kahden blogiani seuraavan ihmisen vaivoiksi. Anteeksi. Ensi kerralla kerron jotain mielenkiintoista. Lupaan.

-Nevis-

1 comment:

Anonymous said...

http://irc-galleria.net/view.php?nick=Salmonella&image_id=76003401 - ihan nyt Irc-Galleriasta puhuttaessa.

Ikävä sinua, mies. Ibizalla sitten.