Monday, November 9, 2009

Mitä tapahtui Kivelän Markolle?

No niin. Hei vaan.

Tämä blogini on Pohjois-Euroopan paras ja olen aina ollut edelläkävijä. Niinpä tällä kertaa iskeydymme melko vaikeaan aiheeseen ja otamme filosofiset pohdintamenetelmät naftaliinista esiin, kiillotamme ne ja ryhdymme mielten rynnäkköiskuun.

Nimittäin, kuten useat teistä tietävätkin, ystävämme Marko Kivelä, tuo lupsakka satusetä, ilmoitti lähimenneisyydessä lopettavansa bloginsa kirjoittelun. Tuo blogi sisälsi kuitenkin useita tarkkoja huomioita ja huomautuksia arkielämän konflikteista. Moni oli tyrmistynyt; miksi näin? Mitkä syyt johtivat Kivelän blogin alasajoon? Mikä demoni sai vallan ja syöksi ihanan Keikkamiehen kotiblogin infernaaliseen tuhoon?

Nyt me pohdimme sitä. Tässä ja tällä hetkellä.

Tässä vaihtoehdot.

1. Kivelän mieliala muuntui päivä päivältä tummemmaksi ja lopulta se oli kuin vanha banaaninkuori, johon monet olivat liukastuneet ja jota sen takia vihattiin. Mies ei kestänyt hermopainetta, joka aiheutui jatkuvasta huomion kohteena olemisesta.

2. Kivelän mielenkiinto blogikirjoitteluun lopahti kuin vanhan miehen penis liian pitkän esileikin aikana. Muut asiat muodostuivat tärkeämmiksi ja blogin kirjoittaminen tuntui turhalta; mielen sanakynä oli tylsä, sielun liekkiterä kyltynyt.

3. Työkiireet veivät energian ja halun. Jokainen ylimääräinen tietokoneen äärellä vietetty hetki oli kuin lentomuurahainen virtsaputkessa; kivulias ja äärimmäisen normaalielämää häiritsevä.

4. Kyseessä on hengähdystauko, taktinen veto lepuuttaa sanajoukkoja blogien sotatantereen bunkkerissa. Hän odottaa oikeaa hetkeä ja iskee sitten, kun aika on kypsä. Kivelä on ovela ja kerää nyt empatiapisteitä ja odottavia naislaumoja puolelleen. Blogi jatkuu, kunhan kansa ei kestä jännitystä enempää. Aivan kuten Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun välillä oli piinallista odotusta, on nyt ilmassa kysyvää hermostunutta henkistä jonottamista. He will return.

Oma valistunut näkemykseni on vaihtoehto numero 4, johon on mahdollisesti sekoittunut ominaisuuksia muista vaihtoehdoista.

Hyvä. Tästä taas seuraavaan päivään.
-Nevis-

1 comment:

Unknown said...

Mä uskon lujasti myös tuohon neljänteen vaihtoehtoon!