Thursday, August 27, 2009

Teinit ja me

Satujumppaa!!


Terve taas. Seuraava juttu sisältää noin 32% yleistystä, joten jättäkää pikkumaisuus tämän tekstin lukemisen ajaksi jääkaapin oveen mansikan näköisellä magneetilla kiinni.

Asiaan: Mikään ei ole niin ilkeä ja itsekäs kuin teini; varsinkin tyttöpuolinen sellainen. He ovat ihmisryhmänä raskasta ja vaikeaa, johtuen mm. suurista luuloista ja silkasta elämänkokemuksen puutteen aiheuttamasta tyhmyydestä.

Mutta, heitä kannattaa kuitenkin nuoren aikuisen kadehtia. Teineillä ei juurikaan ole laskuja ja jääkaappiin ilmestyy maagisesti koko ajan lisää ruokaa, vaikka kuinka söisi. Usein myös juuri sellaista ruokaa, jota oli ääneen toivonut.

Teineillä on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin toimiva, aivoja säästävä, mahtava ja paras maailmankatsomus. Pojat ajattelevat ja keskittyvät pelkästään erilaisiin peleihin, asenteelliseen musiikkiin, viinaan, tyttöihin ja heidän sukupuolielimiin sekä moottoriöljyltä haiseviin koneisiin. Tytöt muotiin, bändeihin, selän takana puhumiseen, bestiksiin ja haaveisiin koulun cooleimmista kundeista.

Lisäksi mukana on vahvaa "me je ne" -ajattelua. On teinit vastaan aikuiset auktoriteetit. Myöskin kaiken "pahantekemisen" salailu luo oman kutkuttavan fiiliksensä jokaiseen tilanteeseen.

Vittu. Teineillä on hyvät puheenaiheet ja harrastukset. Takaisin siihen mielentilaan haluan päästä. Aikuiseksikaan minusta ei ole, kun olen niin heikko ja vajavainen.

-Nevis-

2 comments:

mokamake said...

heräsi yksi kysymys: lasketko sinä, 32v mies, itsesi vielä nuoreksi aikuiseksi?

Nevis said...

Kiitos. Pilasit päiväni ampumalla illuusiokuplani alas unelmien taivaalta.